Een mijlpaal voor Officelynq: de Officelynq SMART-sensoren zijn binnen!

Het heeft even mogen duren… Maar dan hebben we ook wat! De Officelynq SMART–sensoren.

Onze sensoren zorgen ervoor dat zichtbaar wordt welke werkplek of spreekkamer beschikbaar is. Het is een onderdeel van het Officelynq SMART-sensor netwerk. En de sensor geeft draadloos de informatie door aan de Officelynq Web Services.

De eerste Officelynq SMART sensoren zijn binnen!

Weet u hoe bezetting wordt bepaald? Door de waargenomen bewegingen via de Passive Infra-Red module en een slim algoritme. Deze informatie wordt gebruikt om u, zonder zoeken, aan te geven waar de vrije faciliteiten zijn.

Daarnaast is de sensor uitgerust met een beacon. Het beacon zendt periodiek een Bluetooth signaal uit. Dit signaal wordt gebruikt om de locatie van de kantoorgebruiker door te geven via Officelynq App. Met deze informatie kunt u, de Officelynq App gebruiker, snel en gemakkelijk collega’s, en vrije werkplekken nabij office buddies vinden en navigeren in het gebouw.

Heeft u ook veel mails ontvangen m.b.t. de nieuwe privacy wetgeving? Wellicht wel van bedrijven waarvan u niet eens wist dat zij uw gegevens hadden… Juist omdat de privacy zo belangrijk is, anno 2018, vinden wij het belangrijk om het volgende te vermelden:

De Officelynq SMART -sensoren delen alleen anonieme informatie via de gateway van het SMART-sensor netwerk. Informatie over het gebruik van de faciliteiten. Op die manier kan de gebouwexploitant het kantoorpand optimaliseren, zodat u beter én fijner kan werken. Officelynq App kan ook uw locatie doorgeven, maar die wordt alleen met anderen gedeeld met uw toestemming.

Onze sensor is niet uitgerust met andere sensoren, zoals een microfoon, camera of iets dergelijks. Daarnaast bevat of zend deze geen persoonlijke gegevens van mensen. Voor meer informatie, zie onze privacy verklaring op de website: www.officelynq.com. Als u nog vragen heeft, aarzel niet en neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy