Officelynq SMART sensor onopvallend onder bureau

Officelynq SMART kantoor sensor netwerk

Draadloze SMART kantoor sensoren onder ieder bureau, in elke spreekkamer en één of meer internet-gateways per gebouw.

Onze sensor is een onderdeel van het Officelynq SMART sensor netwerk. Dit geeft draadloos door of een werkplek of spreekkamer beschikbaar is of niet. De Passive Infra-Red module bepaalt dit door bewegingen waar te nemen. Deze informatie wordt gebruikt om kantoorgebruikers, zonder zoeken, aan te geven waar de vrije faciliteiten zijn.

Daarnaast is de sensor uitgerust met een beacon. Het beacon zendt periodiek een Bluetooth signaal uit. Dit signaal wordt gebruikt om de locatie van de kantoorgebruiker door te geven via Officelynq App. Met deze informatie kunnen kantoorgebruikers, snel en gemakkelijk collega’s, en vrije werkplekken vinden. Ook nabij office buddies. Verder kunnen ze ermee navigeren in het gebouw.

Ons SMART sensor netwerk is ook Plug & Play en snel en gemakkelijk te implementeren. U heeft geen dure ingrepen nodig aan uw gebouw. De gateway communiceert over het draadloze 4G netwerk, en neemt zo risico’s weg voor uw IT-infra. U beheert zelf de sensoren met de Officelynq Management Portal. U heeft hiermee inzicht in het gebruik van het gebouw.

Daarnaast is het belangrijk te vermelden dat er alleen anonieme managementinformatie wordt gedeeld via de SMART sensor grid. Informatie over het gebruik van de faciliteiten. Op die manier kan de gebouwexploitant het kantoorpand optimaliseren, zodat kantoorgebruikers beter én fijner kunnen werken.

Onze sensor is niet uitgerust met andere sensoren, zoals een microfoon, camera of iets dergelijks. Daarnaast bevat of zend deze geen persoonlijke gegevens van mensen.

Voor meer informatie, zie onze privacy beleid verklaring. Als u nog vragen heeft, aarzel niet en neem contact met ons op.