Maak Kantoorgebruik Inzichtelijk

Officelynq SPACE

Meten Is Weten

U wilt:

  • weten of uw kantoor (nog) geschikt is voor de behoeften en optimale prestaties van uw medewerkers;
  • verbouwen of herinrichten en gebruiksinformatie als uitgangspunt voor het ontwerp;
  • weten hoeveel flexplekken of spreekkamers u nodig heeft;
  • continu data-gedreven experimenteren, om erachter te komen wat het beste werkt in uw kantoor.

Wij helpen u de eerste stap te zetten door uw huidige kantoorgebruik te meten.

Geheel Automatisch Meten

Zonder app of andere inlogmethode. Onze slimme sensoren meten de bezettingsgraad onafhankelijk van gebruikershandelingen. In de meetresultaten houden wij ook rekening met menselijk gedrag. Bijvoorbeeld het zo nu en dan tijdelijk verlaten van een werkplek, voor een kop koffie of iets dergelijks.

Werkplekken, Ruimtes & Faciliteiten

Te meten werkplekken en spreekkamers worden voorzien van sensoren. Door de werkplek- en spreekkamerfaciliteiten in het systeem te zetten, kan ook het gebruik daarvan worden geëvalueerd. Hiermee bepaalt u niet alleen optimale aantallen voor plekken en spreekkamers, maar ook per soort en per faciliteit.

Auto-Annulering

Soms worden boekingen ver van tevoren gemaakt en komt men toch niet opdagen. Met een agendakoppeling kunnen wij boekingen annuleren wanneer onze sensoren geen activiteiten detecteren. Hierdoor komen werkplekken en spreekkamers eerder beschikbaar voor anderen. Zo beperken we de effecten van no-shows.

Wij Waarderen Privacy

Een standaard meting is altijd anoniem. Wij weten alleen wie er zit, als de persoon Officelynq App gebruikt (bij Officelynq WORKX). Zelfs dan is de gebruikerslocatie alleen in het moment bekend. Dit alleen t.b.v. het vinden van andere kantoorgebruikers of nabije werkplekken. Locatiehistorie wordt geanonimiseerd opgeslagen, zodat het niet naar personen herleidbaar is.

Plug & Play, Geen Gedoe Met IT!

De installatie voor een gemiddeld gebouw met ongeveer 200 werkplekken, beslaat een kleine middag of avond. De sensoren werken meer dan een jaar op 2 AA batterijen.

Onze sensoren communiceren met de cloud via onze dedicated gateways via 4G. Daarmee opereren wij onafhankelijk van uw bestaande IT-infrastructuur zolang er dekking is voor mobiele netwerken. De Management Portal biedt managementinformatie en wordt gebruikt voor applicatiebeheer.

HOE VERDER?

U wilt het graag een keer zien?

Hulp nodig?

Wilt u weten wat het kost?