Enjoy Sharing

Officelynq Workx

Vind vrije werkplek of spreekkamer met onze kantoor app: Officelynq App

Vrije Werkplek Of Spreekkamer

Kantoorgebruikers kunnen binnen enkele seconden een vrije werkplek of spreekkamer vinden en indien reserveerbaar, boeken met onze kantoor app: Officelynq App.

Persoonlijke Voorkeuren

Indien de faciliteiten van werkplekken en spreekkamers in het systeem bekend zijn, kan men hierop zoeken. Kantoorgebruikers vinden zo snel de plek, die hun werk het beste faciliteert.

Nabij Favoriete Collega’s

Kantoorgebruikers kunnen hun teamleden, of gewoon fijne collega’s, als Office Buddy markeren. Zo kunnen ze snel vrije werkplekken nabij hen zoeken. Daarmee werkt men fijn samen en is men niet gebonden aan vaste afgesproken werkplekken.

Wie Kan Mij Helpen?

Iets vragen aan iemand met een bepaalde expertise of gewoon een specifieke collega zoeken? In kantoren met gedeelde werkplekken, weet je niet meer waar iemand zit. Officelynq biedt de mogelijkheid om collega’s te zoeken op basis van naam of persoonlijke kenmerken, zonder onnodig hun werk te verstoren.

Privacy Mode

Soms wil iemand een paar uurtjes ongestoord werken. Door Privacy Mode aan te zetten in de app, wordt de eigen locatie niet langer gedeeld met andere kantoorgebruikers. Deze mode kan desgewenst ook automatisch wordt ingeschakeld, wanneer iemand een concentratiewerkplek gebruikt.

Vergeten In Te Loggen?

Inloggen of aanmelden op een werkplek is niet nodig. Met of zonder onze App, wordt de plek bezet. Bij gebruik van onze App, wordt uw plek niet aangeboden aan andere gebruikers als u even een tijdje van uw plek bent. Zo optimaliseren wij de bezetting van werkplekken, zonder uw kantoorgebruikers in de weg te staan.

Boek een spreekkamer of werkplek met onze kantoor app: Officelynq App

Schaarse Plekken? Boeken!

Speciale plekken en ruimtes met bijzondere faciliteiten kunnen boekbaar worden gemaakt, zodat intekenlijsten en dergelijken niet meer nodig zijn.

Auto-Annulering

Soms worden boekingen ver van tevoren gemaakt en komt men toch niet opdagen. Met een agendakoppeling kunnen wij boekingen annuleren wanneer onze sensoren geen activiteiten detecteren. Hierdoor komen werkplekken en spreekkamers eerder beschikbaar voor anderen. Zo beperken we de effecten van no-shows.

Voorkeursvlekken

Gebruikt u nog vlekken of ankerzones om afdelingen of teams, bij elkaar te laten zitten? Met de Officelynq App kunnen kantoorgebruikers een hogere prioriteit geven aan het vinden van plekken in vlekken. Als de beschikbaarheid in vlek beperkt is, dan worden ook andere alternativen voorgesteld door de App.

Systeemoverzicht Officelynq SPACE en WORKX

Plug & Play, Koppeling Met Azure AD!

Met een Azure AD koppeling kunt u Officelynq SPACE uitbreiden naar Officelynq WORKX. Uw gebruikers en uw agenda’s worden dan gesynchroniseerd met Officelynq App en de Management Portal. Wij ondersteunen desgewens ook andere systemen. Met een werkende koppeling kan WORKX binnen één dag operationeel zijn. Er zijn geen additionele aanpassingen nodig voor uw IT-infrastructuur.

EN NOG VEEL MEER!

Nieuwsgierig geworden?

Hulp nodig?

U bent overtuigd? Ga dan hier verder en vraag een offerte aan.