PROVADA FUTURE Startup Battle

Goed nieuws! Officelynq is geselecteerd voor de PROVADA FUTURE Startup Battle. Daarmee zitten we in de race voor een plek op PROVADA FUTURE op 4, 5 en 6 juni in de RAI Amsterdam. PROVADA FUTURE is het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. Het wordt mogelijk gemaakt om relevante innovaties, onderzoek en trends bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Voor Officelynq is dit een mooi platform om ons innovatieve verhaal te delen. Bjorn zal 4 minuten pitchen. Daarna zal de jury 2 minuten vragen stellen.

Officelynq maakt de verbinding tussen Tech-en de vastgoedwereld d.m.v. onze sensoren. De sensoren zorgen ervoor dat zichtbaar wordt welke werkplek of spreekkamer beschikbaar is. Het is een onderdeel van het Officelynq SMART-sensor netwerk. En de sensor geeft draadloos de informatie door aan de Officelynq Web Services.

Weet u hoe bezetting wordt bepaald? Door de waargenomen bewegingen via de Passive Infra-Red module en een slim algoritme. Deze informatie wordt gebruikt om u, zonder zoeken, aan te geven waar de vrije faciliteiten zijn.

Daarnaast is de sensor uitgerust met een beacon. Het beacon zendt periodiek een Bluetooth signaal uit. Dit signaal wordt gebruikt om de locatie van de kantoorgebruiker door te geven via Officelynq App. Met deze informatie kunt u, de Officelynq App gebruiker, snel en gemakkelijk collega’s, en vrije werkplekken nabij office buddies vinden en navigeren in het gebouw.

De Officelynq SMART -sensoren delen alleen anonieme informatie via de gateway van het SMART-sensor netwerk. Informatie over het gebruik van de faciliteiten. Op die manier kan de gebouwexploitant het kantoorpand optimaliseren, zodat u beter én fijner kan werken. Officelynq App kan ook uw locatie doorgeven, maar die wordt alleen met anderen gedeeld met uw toestemming.

Voor meer informatie over Officelynq, zie onze website: www.officelynq.com. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy