SmartWell Building Event van Kuijpers

Officelynq was donderdag 27 september jl. aanwezig op het SmartWell Building Event van Kuijpers. SmartWell Building, een droom of werkelijkheid? Deze vraag stond centraal tijdens het event. Zakenvrouw van het jaar 2018 Aukje Kuypers ontving deze dag beslissers van vele Kuijpers klanten bij KNVB in Zeist. Zij heeft hen onder andere geïnspireerd op het gebied van duurzaamheid. Officelynq was hier aanwezig als duurzame oplossing.

Twee werelden werden deze dag samengebracht namelijk; voetbal en SmartWell Building. Als gastspreker was niemand minder dan Danny Makkelie te gast. De 35-jarige arbiter was één van de dertien videoscheidsrechters die in Rusland in actie is gekomen. Het was voor het eerst dat videoarbitrage werd ingezet tijdens een WK-eindronde. Danny vertelde over zijn ervaringen en de technologie in de voetbal. Wat blijkt; als een scheidsrechter in het veld een beslissing neemt, is het stadion altijd in rep en roer. Als daarna de videotechnologie laat zien hoe het is gegaan, ontstaat er een bepaalde rust in het stadion. Mensen vertrouwen op de technologie en de eerlijkheid daarvan. Dit zorgt voor een fijnere sfeer tijdens het geliefde voetbal.

SmartWell Building Event van Kuijpers

Die rust brengt Officelynq voor de medewerkers van uw bedrijf. Door die slimme technologie voor in de kantoorpanden. Officelynq geeft weer waar en wanneer een medewerker kan werken. Hierdoor is er geen stress of tijdverspilling om die geschikte bureau of spreekkamer te vinden.

Op het SmartWell Builing Event werd een elftal aan duurzame oplossingen gepresenteerd. Officelynq stond in de basis van dit duurzame efltal. Andere spelers van dit elftal behoren tot Kuijpers. Zij mochten hun duurzame oplossingen presenteren middels een stand. Hierop heeft Officelynq vele enthousiaste reacties ontvangen van de bezoekers.

Wilt u weten wat die rust voor uw bedrijf kan betekenen? Laat het ons weten, we nemen graag contact met u op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy